Dierenkliniek Drunen
       Kliniek voor gezelschapsdieren       
           

Graag wil ik me voorstellen aan de klanten van Dierenkliniek Drunen. Mijn naam is Rob Groenen. Opgegroeid in Eindhoven en trotse vader van 3 zoons.

Al sinds mijn kindertijd wilde ik graag dierenarts worden. Doordat ik als kind altijd veel tijd doorbracht op de boerderij van mijn opa en oma is mijn liefde voor dieren en mijn droom om dierenarts te worden nog meer gegroeid. Na mijn afstuderen in 1994 heb ik een jaar lang waargenomen voor dierenartsen in heel Nederland. Dit was een hele leerzame periode, maar liever wilde ik een vaste werkplek. Mijn eerste vaste baan werd in Oud Beijerland, onder de rook van Rotterdam. Hier werkte ik als dierenarts voor
gezelschapsdieren, maar ook voor landbouwhuisdieren. Na 2 jaar heb ik besloten om me alleen te richten op gezelschapsdieren.

Na nog 1,5 jaar in Krimpen aan de IJssel te hebben gewerkt, kreeg ik de gelegenheid om mijn eigen praktijk in Nuenen te beginnen. Hier heb ik bijna 19 jaar met heel veel plezier gewerkt in een hele fijne klantenkring en met een zeer goede relatie met de dierenartspraktijken uit de regio. In Nuenen heb ik veel ervaring opgedaan met onder andere orthopedische operaties, waar mijn bijzondere belangstelling naar uit gaat.

Nu wordt het tijd om weer een nieuwe stap te maken. Ik kijk er naar uit om de praktijk van Joop van der Pasch voort te gaan zetten. Samen met het hele team er voor zorgen dat onze klanten zich gehoord voelen en in onderling overleg tot de beste behandeling komen voor hun huisdier is mijn doel.

Graag wil ik iedereen uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking in het nieuwe pand aan de Hogeweg.

Tot snel!

Rob Groenen


 

Dierenarts  Rob Groenen                                                Hogeweg 22         5151 BJ         Tel.0416-378437