Dierenkliniek Drunen
       Kliniek voor gezelschapsdieren       
           
Het team

Dierenkliniek Drunen is een kliniek voor gezelschapsdieren. Het team bestaat uit dierenarts Joop van der Pasch en Dietmar Molitor. Zij worden bijgestaan door drie paraveterinair assistenten. Dit betekent dat uw huisdier door een klein en deskundig team behandeld wordt, vaak herkennen wij uw huisdier en herinneren ons nog eerdere klachten, onderzoeksbevindingen en behandelingen van uw huisdier. Hierdoor zijn wij snel in staat om te bepalen of een bepaalde aandoening of ziektebeeld is verergerd of verbeterd sinds het vorige onderzoek. Tijdens vakanties kunt u toch terecht in onze kliniek, de praktijk wordt dan waargenomen door een andere dierenarts die ook de gehele dag aanwezig is. De praktijk vindt tijdens vakanties dus normaal doorgang.
Dietmar Molitor is vanaf begin 2017 voor een paar dagen per week praktiserend dierenarts in de kliniek. Dietmar is al een aantal jaren de vaste waarnemer en daardoor voor velen al een bekend gezicht.
Dierenarts J.P.A. van der Pasch                                                  Hogeweg 22         5151 BJ         Tel.0416-378437